Hlavní obsah stránky
Kochbuch: Spezialitäten der tschechischen küche – Vladimír Doležal
Nahlásit
Nahlásit chybu
Česká, rok vydání 2002, počet stran 102, němčina, brožovanáNové doplněné vydání kuchařky v němčině obsahuje mnoho receptů na jídla typická pro českou kuchyni, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, různé speciality až po sladkosti. Kniha je v německém jazyce.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Všechny podobnéInformace
Popis
Nové doplněné vydání kuchařky v němčině obsahuje mnoho receptů na jídla typická pro českou kuchyni, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, různé speciality až po sladkosti.
Kniha je v německém jazyce.
Parametry
Výrobce | Nakladatelství DONA Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Kategorie | Kuchařky a nápoje Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Jazyk | němčina Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Počet stran | 102 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Rok vydání | 2002 Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Vazba | brožovaná Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Druh kuchyně | česká Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 80-7322-078-4 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení