Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev - Tomáš Skřička, Pavel Kohout, Marieta Balíková

Produkt již není v prodeji

Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev - Tomáš Skřička, Pavel Kohout, Marieta Balíková

4 hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Rok vydání 2009, čeština, počet stran 90, brožovanáV edici Rady lékaře, průvodce dietou vychází další knížka určená pro edukaci pacientů - Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev. Tentokráte často tápajících, kteří po operaci střeva či vytvoření umělého vývodu hledají informace o dietě, o dalším průběhu své choroby či dalších okolnostech, které by případně mohly jejich stav ovlivnit.

Podobné výrobky

Všechny podobné

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
172 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
28. 11. 202507. 12. 202517. 12. 202526. 12. 2025160 Kč168 Kč175 Kč183 Kč190 Kč
Mohlo by vás zajímat

Medicína a zdravotnictví Nakladatelství Forsapi

Informace o Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev - Tomáš Skřička, Pavel Kohout, Marieta Balíková

Popis

V edici Rady lékaře, průvodce dietou vychází další knížka určená pro edukaci pacientů - Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev. Tentokráte často tápajících, kteří po operaci střeva či vytvoření umělého vývodu hledají informace o dietě, o dalším průběhu své choroby či dalších okolnostech, které by případně mohly jejich stav ovlivnit. V knížce Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev jsou přehledně uvedeny choroby, které jsou indikací k provedení chirurgického výkonu, či vytvoření umělého vývodu. Probrána je péče o tento vývod, dietní i režimová opatření po resekci střeva či vytvoření umělého vývodu střeva. Autoři knihy Dieta u pacientů se střevními vývody a po operaci střev se snaží vysvětlit pacientům možná úskalí a způsoby řešení komplikací. Knížka je doplněná slovníčkem pojmů a rejstříkem. Nedílnou součástí knihy jsou dietní doporučení a 100 receptů na pokrmy, které jsou vhodné při těchto onemocněních.

Parametry

VýrobceNakladatelství Forsapi
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieMedicína a zdravotnictví
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazyk
čeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran
90
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání
2009
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazba
brožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo
9788087250013
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze 75%

Hodnocení: 75%
4 recenze
5
1x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Přidání nového hodnocení

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatel26. května 2021
Hodnocení: 80%

Málo receptů

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Registrovaný uživatel30. října 2020
Hodnocení: 40%

Málo teceptů

Čekala jsem víc receptů, protože jsem bezradná co dál vařit. Navíc mě zarazilo že se může hovězí a vepřové maso.

Nahlásit
Nahlásit recenzi
Oblíbené výrobky
Časté volby
Podobné kategorie
Trendy na Zboží
Nakupujete
Internet a PC
Tech a AI