Hlavní obsah stránky
Návnadová surovina Chytil Laktalbumin 200 g

Chytil Laktalbumin 200 g

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Velikost balení 200 gLaktalbumin je syrovátkový protein, který zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší například praskání kuliček při krmení kobrou.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Laktalbumin je syrovátkový protein, který zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Řeší například praskání kuliček při krmení kobrou. Ve vodě je částečně rozpustný, lehce stravitelný a vhodný do směsí pro chladné vody. Při vyšších koncentracích může způsobovat nadnášení kuliček.

Parametry

VýrobceChytil
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieNávnadové suroviny
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Velikost balení200 g
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové čísloLAC/200
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Návnadové suroviny Chytil

Všechny návnadové suroviny Chytil