Logo obchodu Bezvasport.cz

Bezvasport.cz

1267 hodnocení

73 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sllappypřed 21 dny
Nedoporučuji obchod

nic

Jedním slovem tragédie. Rozhodně nedoporučuji. Budu rád, když dostanu peníze za nedodané položky z objednávky zpět.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Doporučuji obchod

objednávám často, zatím spokojenost, jednou zboží nesedělo, vrátila jsem a peníze přišly včas

nic

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

20.1.2024 jsem si objednávala džíny - 36,38 - velikosti mi přišly téměř stejné, vůbec nevypadaly jako na fotce, barva jiná a vysoký pas nebyl vysoký. To ani nemluvím o tom, že zboží mají z trendyolu. Vrátila jsem tedy oboje, a stále čekám na vrácení peněz. Vím že na to mají 14 dnů, ale kdekoliv, kde jsem předtím nakupovala mi peníze byly vráceny okamžitě, maximálně po pár dnech, zde čekám už 10 dní a stále nic.

Klarafoxpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Z 10 věci byly pěkně 3. Halenka, sukně, rukavice.kvalita asi odpovídá ceně.

Hlavně čas a u některého zboží i kvalita! Dodání Zboží trvalo 14 dni. Vrátila jsem většinu, neco kvůli spatne kvalitě provedení (např. pletená šála ma volna oka), něco kvůli materiálu, nebo to nesedělo. Připadá mi ze to je objednané z činy a tady přebalené do krabice. Přijetí vraceneho balíku potvrdili až po 10ti dnech. Komunikacni e-maily celkem ok, ale dávají si na čas. Mám vystavenou fakturu a peníze mi prý vrátí zítra. Je to dlouhé čekání. Obchod si drží pěnize 14 dni od potvrzení balíku. Takže Od prvního zaplacení po navracení peněz uplynulo již měsíc a půl.

Alena alipřed měsícem
Nedoporučuji obchod

žádné

Reklamovala jsem kabát za 3000kč který přišel 23.1., protože mi byl malý. 25.1. jsem reklamovaný balíček odeslala. 8.2. jsem je telefonicky kontaktovala jestli je vse v poradku, pani mi rekla,ze zadny balicek neprisel, at se koukneme na trasování zásilky. To jsem udelala, balicek podle zasilkovny 30.1. dorazil prijemci. Kontaktovala jsem je znovu a pani najednou balicek nasla, rekla, ze penize vrati zpet az 13.2. Platba stale nikde, proto jsem je kontaktovala 20.2. znovu. Pani mi rekla, ze platbu odeslali uz 14.2. a ze prijde. Dnes je 24.2 a stale nic…

Renata Voch Vaculíkovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

žádné

V lednu zakoupené zimní oblečení jsem druhý den zaslala po vyzkoušení zpět, dodnes mi obchod dluží 6000 Kč a vymlouvají se, že jsem zadala špatné číslo účtu. Opravdu nedoporučuji....

Deniskasevcikpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Žádné

Mikina přišla nechutně špinavá a všude se nachazely vlasy ,no hnus . Obchod se k tomu nijak nevyjadřil jen ať vraťim ,ale jak tady čtu očividně to nemá cenu.

Mir Da 2před měsícem
Nedoporučuji obchod

žádné

upocení internetoví ,,ŠMEJD1" v právém slova smyslu... Nedodržení zákonné lhůty pro vrácení peněz při odstoupení od smlouvy !!! Vyhněte se tomuto slovenskému zvěřinci. Zboží špinavé, jiná velikost, absolutní šunt.

Michal Doležalpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání bez dlouhého čekání

Obchod při reklamaci nekomunikuje. Část objednávky byla vadná, odeslal jsem zpět a prý pouze vrací peníze, ale nevyměňují zboží, takže si myslí, že znova uhradím dopravné kvůli jejich neschopnosti výměny při objednání pár kousků zboží, které měli vadu. Psal jsem jim ať pošlou kód pro bezplatnou dopravu, ale vůbec neodepisují... Zklamání a již nikdy více.

Petra Mudrikovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Nevidím žádné klady když prodejce nabízí třeba boty o 80procent dražší než jiné e-shopy.

Dlouhé Čekání na doručení, klidně i 14 dní Nekvalitní drahé zboží!!

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Nic

Nedoporučuji nákup. Má online objednávka byla zrušena z důvodu toho, že jsem si v minulosti zboží pouze vyzkoušela a nezakoupila. Zboží mi vůbec nesedlo podle uvedených rozměrů. To ještě existovala kamenná prodejna. Takže jsem pochopitelně nekoupila. Nyní raději už kamenná prodejna neexistuje. Takové jednání jsem ještě nezažila. Kdo ví, jak by to bylo s vrácením peněz po zaplacení předem. Nakonec jsem sehnala u jiného obchodníka za daleko lepší cenu.

Pribyl Petrapřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Nespolehlivost ve vrácení peněz při reklamaci.

Jiří Havlovicpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží přišlo včas.

Při vracení zboží ze dvou objednávek (č. 21048628 za 6 522 Kč a č.20820292 za 3 596 Kč) již 4 týdny obchod vůbec nereaguje a nijak nekomunikuje. Zboží jsme zpět řádně odeslali a máme potvrzené i doručení. Od BezvaSport doposud žádná, ale vůbec žádná reakce. Takto se chovají darebáci, a ne obchodníci.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Za mě nákup naprosto v pořádku, přišlo včas, zboží kvalitní. Původní chybnou objednávku jsem zrušila, tak jsem byla zvědavá, zda přijde zpátky platba - přišla :) Takže mohu doporučit.

valerie kučerovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Pánská trika polo s límečkem-hezky sedi, materiál - vše ok. Dámské šaty a halenka - vráceno.

Příšerná komunikace v momentě, kdy něco vracite. Už se mi to stalo jednou vloni…po 6 týdnech mi konečně (po několika urgencích mailem i telefonicky) vrátili peníze na účet…nyní vyřizuji vrácení již od 14.12… zasláno opět několik mailů ….s odpovědí, že převod trvá 1-3 pracovní dny..

Luciepřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Neodpovídající popis zboží, nekomunikace při vrácení zboží.

Aknut Hanyspřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Nelze objednat. Přestože jsem vše vyplnila, jak se má, stejně, jako u jiných eshopů, stále po kliknutí na "odeslat objednávku" mi to nahlásí chyba 404 , nelze objednat. U jiných eshopů se mi tohle nestává.

Mirka Hejnápřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Důrazně varuji před tímto podvodným e-shopem všechny důvěřové a naivní lidi (ke kterým jsem se bohužel také připojila). Jediné co mě omlouvá, že jsem si recenze přečetla, až po objednání, což byla velká chyba. Objednala jsem pánské pyžamo. Přišel pouze spodní díl, takže kalhoty mě vyšly cca 600 Kč. Poprvé a naposledy, jsem tady něco objednávala a vždy budu všechny mé známé varovat, před tímto podvodným jednáním. Objednávám již několik let u Zalanda, About you, Answer a nikdy jsem se s něčím takovým nesetkala. Vážení dejte si pozor!!!

arven před 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Šaty víc jak 1500 a otřesná látka hnus, můžete sice vrátit píšou 60dní ale v podmínkách 30 dní od doručení a poštu si uhradíte sami strhnou vám ji z ceny zloději. Už nikdy víc zde nekupuju

Ctibor Pavlůpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Předražené, Levi's džíny za původní cenu 6499 Kč , Nike Air Max 270 původní cena 15499 Kč atd. Zloději !!!

Platba

Online platby (GoPay)Platba kartou (Master Card, VISA)HotověDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

Vlastní místaPPL ParcelShopZásilkovnaBalíkovna

Kategorie