Logo obchodu MediaShop

MediaShop

43 hodnocení

9 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Dominika Koptovápřed 20 dny
Nedoporučuji obchod

Žádné

Volala jsem že si chci koupit mop a pán byl vožralí a nevěděl že mu někdo vůbec volá. Přišla jsem o 200 Kč v hovoru a ještě nemam mop. Nechápu jak můžete mít toto číslo v televizi jestli chce dám to do novin. Děkuji, Koptová.

Soukupova Milospřed měsícem
Doporučuji obchod

žádné

Zakoupila jsem si Tupperware BreadSmart nádoba na skladování čerstvého pečiva. Reklama a prezentace výrobku je úžasná, pravda je jiná, je to předražený "igeliťák". Chleba v něm byl plesnivý už třetí den, prezentace hovoří o týdnu až dvou - nesmysl. Byla jsem dost zklamaná. Nákup v tomto shopu už NIKDY VÍCE!!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

kvalitní výrobky, rychlé dodání

nic

Jitušpřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Tak třeba sprchová hlavice - Mediashop.cz dvě za cenu jedné 999,-Kč (se zákaznickou kartou 899,-Kč - na Shein (přímo z Číny) jeden a ten samý kus a dle mého názoru i ta samá kvalita - 146,-Kč..... Takže za mě, podvodníci.

LUDMILApřed rokem
Nedoporučuji obchod

NIC

Nekvalitní zboží,nevrací peníze,nekomunikují-nedoporučuji obchod.Jsou to novodobí podvodníci

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

klamavé podvodné jednání, lhaní !!!!!

Coralkapřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Operátor je vždy ochotný, snaha o nápravu, doposud vždy nedodržel slovo o vrácení poštovného celkem již 600 Kč ( včetně 1. nákupu),

3 x reklamovany výrobek,Porušení Reklamačního řadu ze strany prodejce, velké náklady na přepravu, ktere vždy hradil zákazník.

2 Horakpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Dodání

Kostka klima nefunguje po prvním zapnutí. vrácena !! Drtič - šlehač, pouze jedna rychlost a malé otáčky. Prodělal jsem poštovné za vrácení.

Privatmgpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

klamavá reklama , problémy s vrácením zboží ,

Evatusipřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Moje mamka mi koupila k vánocům Vibrosculpt + náhradní návleky (masážní přístroj).Zjistila jsem, že mi tento přístroj vůbec nevyhovuje, a proto jsme ho 29.12.2021 odeslaly zpět s prosbou o výměnu za pánev Starlyf Jade průměr 28 cm s poklicí a Virostop sprej. Po měsíci jsem výměnu začala urgovat (asi 5x nebo 6x), vždy mi někdo řekl, že to postoupí dál a stále se nic neděje. Přitom výměna by byla ještě o 151,- Kč levnější. Tak snad Mediashop zbohatne. NEDOPORUČUJI !!!

Petr Soukuppřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Pouze dopravu zdarma

Nedoporučuji a varuji. Nechal jsem se nachytat na reklamu v TV a objednal jsem 29.12.2021 Slim Cyckle za 7 999,- Kč, oproti jiným e-shopům zboží dražší o 1 500,-Kč. E-shop rovněž uvádí lživé informace, např. dobu dodání 2-5 pracovních dnů, zboží mi bylo doručeno za 13 pracovních dnů a 19 včetně víkendů. Další lež, k výrobku jsou jako „gratis“ nabízena náhradní lana, která však v samotném balení již nejsou. Kdyby zásilka obsahovala „gratis“ lana, snad bych to možná bral jako kompenzaci ceny oproti jiným e-shopům, kde je cena nižší o 1 500,- Kč. Jediné pozitivum, že zboží bylo doručeno zdarma.

Aneta Jonášovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC!

Firma využívá marketingový tah na starší osoby, cose nechají napálit. Zboží rozbité a zboží nechtějí vzít k reklamaci. NEDOPORUČUJI!!!!

Helena Luňáčkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic.

Všechno. Neskutečné, lživé jednání. Objednávala jsem světýlka Handylux, jediné moje štěstí, že jsem nezaplatila předem. Několikrát urgováno, prý nejsou na skladě, přitom webová stránka stále uváděla, že je mají a zasílají do 5 dnů. Prý to na webu opraví, to se však nestalo. Ani po dvou měsících nic, jen sliby, že už zašlou, pak že zase nemají a tak pořád dokola, proběhlo několik hovorů a emailů, většinou odpověď jednou větou. Nedávají ani vědět, že zboží bylo již odesláno. Objednávku jsem emailem zrušila, přesto nyní přišla po dvou měsících zpráva od České pošty, že bude od nich doručen balíček, který samozřejmě nepřijímám a když jsem si přečetla zkušenosti dalších zákazníků s touto podvodnou firmou, přesvědčila jsem se, že jsem udělala dobře. Nic zde neobjednávejte, horší jednání jsem snad nezažila.

Em Propřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Myslím,že by ČOI měla zasáhnout v této podvodné firmě.Je to obírání hloupých zákazníků o jejich peníze.(speciálně o seniory) Jejich nabídky vesměs čínské šunty,které nefungují jak můžou přiblblé ponožka za 1200 kč mít takové účinky?To by už měly dávno dostat Nobelovu cenu.Měl jsem je půjčené od jednoho zoufalce ,který na to skočil..Výsledek ? úplně obyčejné jako od Čínanu za 20Kč.Ty reklamy jsou naprostý blábol .A ten úžasný pan Dr.vůbec neexistuje.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji

Vše, nic není tak jak píšou podvod

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

oba ochlazovače vzduch nefungují, oprava není možná.

Janamlazovskapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Výrobek bohužel sotva na jedno použití,škoda peněz...

Zita Fischerovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání v dnešní době je neskutečně dlouhá. Na infolince jen slibují, že zboží již brzy bude dodáno..... a nic...

Janpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Obchod na úrovni "šmejdů" známých z dokumentu o předváděcích akcích. Při procesu vracení zboží v zákonné lhůtě se aktivně pokouší klamat spotřebitele o jeho právech. Kvalita zboží odpovídá úrovni etiky jejich obchodování. Naprosto zřetelně cílí na seniory.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

zatím nic

chtěla jsem dokončit objednávku se slevou 100 Kč , kterou v textu nabídek slibujete každému novému zákazníku, ale v součtu konečné platby se mi tato sleva neobjevila-jtak jsem to stornovala - narazila jsem tedy jen naklamavou reklamu

Platba

HotověDobírka

Doprava

Česká pošta

Kontaktní údaje

Kategorie