ETD Elektro

Málo zkušeností s obchodem

Pro přesný výpočet hodnocení potřebujeme alespoň 5 názorů. Jakmile nakoupíte přes ETD Elektro, oceníme vaši recenzi. Díky vašemu hodnocení budeme brzy zobrazovat celkové skóre. Děkujeme!

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Veškerou elektroniku a bílé elektro máme od ETD. Profesionální přístup pana Hrabce k požadavkům a následné cenové nabídce je obdivuhodný a vysoce zodpovědný. V ETD dokáží navrhnout i vhodné kombinace zboží různých značek. Veškeré zakoupené zboží vždy bylo naprosto spolehlivé a nikdy nemusela být řešena reklamace. Rádi se k tomuto prodejci vracíme a budeme vracet.

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod

Dobrý den, tento obchod MOC DOPORUČUJI!!! Po zakoupení pračky jsme zjistili, že nám nevyhovuje (termín dodání byl perfektní). Velmi mě překvapilo jednání majitele, který byl velmi profesionální, vše zařídil a uhradil. Po této zkušenosti jsme se rozhodli další pračku zakoupit zase u ETD (i přes všechny námi způsobené komplikace nám pan Hrabec nabídl ještě lepší cenu než u jiných prodejců). Výborné jednání při vrácení zboží (nikdy nevíte co se přihodí :) )! Moc děkujeme Jitka

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Platba

Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Doprava

Česká poštaFOFR

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)

Kontaktní údaje