M

Malys-nabytek.cz

20 hodnocení

40 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Vojtovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic.

Jednání paní na zákaznické podpoře je absolutně neadekvátní, neprofesionální a nelidské. První špatné doručení ze strany prodejce. Při druhém špatném doručení mi paní napsala, že objednávku stornují a ať si zboží objednám znovu. Při nové objednávce mi přišlo potvrzení s částkou za doručení 499,-Kč. Přičemž mi následně přišla sms od paní z firmy, že doručení bude za 998,-Kč. V objednávce jsem, ale měla potvrzených standartních 499,-Kč. Doba doručení psaná do 7 pracovních dnů. Objednávka již visí přes 10 dnů. Nedoporučuji.

M 7 Systempřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávku s cenou přes 30000,- mi stornovali z důvodu, že odpoledne nábytek na Severní moravu nevozí. Vedení hodnocení tady nečte jsou to Poláci. Jak čtu ty recenze jsem rád, že jsem nenakoupil.

Markéta před 2 lety
Doporučuji obchod

Zboží přišlo v termínu nepoškozené komunikace v pohodě. Sestaveno a kvalitní materiál.

Nic

Kveta Peskovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednali jsme komodu už nikdy více katastrofa oloupané poškrábání prostě jedním slovem hnus!! Měli by se stydět stránky nafocene krasne ale realita bohužel úplně někde jinde!!

Radka R.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

....

Naprosto o ničem. Škoda, že jsem se nepodívala na recenze dřív. Inzerují zboží, které nedodají s výmluvou, že jim ho výrobce prostě nedodal. Čekala jsem téměř tři měsíce na stůl, který stejně nedorazil. Nekomunikují téměř vůbec - reagují až na výhrůžné emaily. Teď jen doufám, že aspoň vrátí peníze.

mikipřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přístup baby na telefonní podpoře , doba dodání téměř půl roku a neochota řešit problém

Simcakahabkovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Možná tak ceny výrobků

Dodání.. Je to skoro 4 mesice a vyrobek nemame stale doma...Firma je neschopna komunikovat-musim vzdy ja. Bohuzel NEDOPORUCUJI..

Eva Matějkovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jednání obchodu

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Hezké stránky

Doručovací doba 1,5 měsíce. Neochota personálu nijak komunikovat, vyjít vstříc, či odpovědět na jakékoliv dotazy.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

mají pěkné obrázky ale to je asi vše

komunikace, a pak následně něco vyreklamovat věc nemožná. Jsou to cizinci .

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Neskutečně dlouhé dodací lhůty, a když se už člověk dočká, pak nedodání ve sjednaném termínu na místo určení údajně proto, že řidiči nešlo zamknout auto a měl obavu, aby mu z toho někdo něco neukradl. Zboží tedy putovalo zpět do kanceláře obchodu, kde je měli bezodkladně předat přepravní službě. Ani po dalším týdnu zboží nedorazilo a po pátrání se zjistilo, že zboží k přepravě teprve za několik dní předají, neb kompetentní pracovník měl 3 dny dovolenou. Může se stát cokoliv, ale je samozřejmostí, že dodavatel dá alespoň vědět, že dojde ke zdržení - to nenastalo. Zboží tedy bude putovat další týden někde po republice. Dodám, že se jedná o zboží pro imobilního seniora 85 let, který díky této situaci prožívá extrémní psychickou zátěž. Přes internet nakupuji poměrně dlouho a často, ale ještě jsem se nesetkala s tak problematickým dodáním zboží přes e-shop. A to ještě nevím, v jakém stavu po tomto putování zboží dorazí. Proto NEDOPORUČUJI

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Doporučuji obchod

Dobrý den, objednali jsme se ženou na zkoušku dvě kuchynské židle z řady BOSS.Židle jsou jedním slovem perfektní do detailu.Fotka se neliší od skutečnosti.Dodáno za necelý měsíc až před dům,nepoškozené.Doprava 250 Kč. V jihočeském kraji jsem,bohužel,na takle kvalitní židle a za takovou cenu nenarazil. Vřele doporučuji každému,kdo chce kvalitu za dobrou cenu. Počkat se tady vyplatí. Zdraví Zdenek a Majka.

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Doporučuji obchod

Můžu jenom doporučit vše proběhlo v pořádku.

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Doporučuji obchod

Byla jsem velice spokojená! Komunikace s operátorkou perfektní! Dodání ve slíbeném termínu bez poškození. Určitě zde budu ještě nakupovat!

Ověřený zákazníkpřed 9 lety
Doporučuji obchod, ale...

Dobry obchod,mensi nedostatky kladne reseny obratem. Bezproblemova komunikace.

Drobny nedostatek v uplnosti dodavky,ovsem bez problemu vyreseny po telefonu.

Ověřený zákazníkpřed 9 lety
Doporučuji obchod

Zboží jsme nevraceli, ani nereklamovali, takže nemůžu hodnotit

Ověřený zákazníkpřed 10 lety
Doporučuji obchod

Velmi rychlé dodání, výborná komunikace, příjemný a ochotný pan řidič a také velmi příjemná a ochotná paní operátorka na telefonu.Všem doporučuji, sama budu také ještě využít služeb tohoto obchodu

Denisa Frohlichovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod
Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod
Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Kontaktní údaje