Logo obchodu Nábytek-elegance.cz

Nábytek-elegance.cz

91 hodnocení

85 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Lucie Knollovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Kvalits

Nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Velice chválím, zboží dodáno ještě před termínem ve výborné kvalitě, perfektně zabalené. Ochotní dopravci, skvělá komunikace. Tento obchod doporučuji, jsem velice spokojená moc děkuji a přeji příjemné svátky. Jana

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Komunikace,kvalita

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Dnes mi dovezli sedací soupravu.Jsem maximálně spokojený je nádherná. Moc děkuji paní na telefonu poradila a vše nám vysvětlila.Určitě ještě v eleganci nakoupíme. DOPORUČUJI

Nic

Marekpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Cena, ochota personálu,dovoz až domů,

Lukas Turek 1před 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Jednání .

Vlasta Vítkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

1.3 objednáno a v den a dvacet minut před dodáním nedoručeno.To se nepovedlo

Markéta Malošíkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

VÝBORNÁ komunikace s obchodem, dodržení daného termínu,trpělivost při vyřizování objednávky, sedací souprava byla přivezena v dobrém stavu musím ocenit i kvalitu jak bylo zboží zabaleno - na velké úrovni zboží bylo přivezeno dopravou prodávajícího s donáškou až do domu je nutno ocenit ochotu, slušnost a šetrnost zaměstnanců při překládání sedací soupravy.Určitě bych tento obchod doporučil

Komunikace s obchodem VYBORNÁ ! Sedací souprava byla přivezena v dobrém stavu musím ocenit i kvalitu jak bylo zboží zabaleno.Zboží bylo přivezeno dopravou prodávajícího s donáškou až do domu za to moc děkuji, slušnost a šetrnost zaměstnanců při překládání sedací soupravy.Určitě bych tento obchod doporučila za mě top 100%.

Kristynahladikpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Sedacku sem objednavala 8.7 . Na e-shopu maj dodaci lhutu 6-8tejdnu . Do dnesniho dne sedacku nemam . Na emaily nereagujou. Telefonicky kontakt tragedie . Poslat na ne nakou kontrolu ,neni mozny aby takto fungovali .

Linda Korejsovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic

Jednání obchodu, zboží ve špatném stavu, jiné barevné provedení, dlouhé čekání, špatná komunikace. Žádné pozitivum.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Čekam 11 týden. A pořád nic nepřišlo! Sem naštvaná tuto stránku nedoporučuji. Na stranchach píšou 2 až 4 týdny a pořád slibuji a nic.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Jídelní set přišel v pořádku,dobře zabalené. Moc spokojená,určitě doporučují ostatním zákazníkům.Dopravce obětavý a velice vstřícný.Nábytek elegance od nás dostává velikánckou 1*

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Přišla dřív než původně slíbili.

Sedačka měla jinou barvu, objednala jsem černou se světle šedou a byla černá s tmavě šedou. Opačný roh než byl objednán.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Dlouhé čekání, když tedy už po 2mesicich přivezli tak po rozbalení sme zjistily vadu, po dvou měsících se sedačka totálně posedlá, na spaní rozhodně není, ikdyz výrobce to uvádí.Pokousela sem se několikrát o reklamaci, nikdo semnou nekomunikuje, rozhodně nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Dodací doba trvala více jak 2 měsíce Materiál přišel bez šroubů Materiál byl bez předem vyvrtaných děr na šrouby Komunikace nepeofesionalní- paní byla nepříjemná Špatně zadaný e-mail na stránkách, takže komunikace se ještě více protahovala Už nikdy víc, nedoporučuji zde nakupovat.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

otevřená komunikace, domluva, volání dopředu

Při objednávce nábytku byla provedena telefonní kontrola, která proběhla bez problémů. Domluvili jsme se rovněž na termín dodání, který byl z důvodu plánované dovolené předem avizován a člověk tak dopředu věděl, že se dodávka zpozdí o 1-2 týdny. Z hlediska dovozu firma vyšla vstříc, když jsme žádali doručení v pátek nikoliv v sobotu. Z hlediska komunikace bylo vše v pořádku. Žel po objednávce (cca do 1týdne) jsem si uvědomila, že jsme nespecifikovali otevírání velké potravinové skříně a proto firmě volala, podle instrukcí jsem zadala požadavek na vyvrtání bantů na levou stranu, nicméně při montáži bylo zjištěno, že se tak nestalo. Rovněž skříň došla z horný strany dosti obitá a musí se lakovat. Rovněž bylo překvapením, že skříně mají různou hloubku (např. 15cm) u kterých by to tak nevadilo jako u rohové, která měla původní hloubku když přišla snad jen 30/40cm a dvířka zbytečně velká. Člověk by logicky předpokládal, že když bude skládat rohovou kuchyni, bude počítat s tím, že celková šíře maskovací skříně (90cm) bude dělena na +/-60cm (klasická hloubka) a 30cm dvířka. Nicméně přišla dvířka o velikosti 50cm, hloubka skříně byla nesmyslných 40cm!, musela se tak upravit na předpokládanou hloubku 60cm, dvířka říznout na 30cm (které klasicky mají třeba u dřezové skříňky), banty a přiložený klínek přesunout. Nekvalita je na první pohled vidět na zadní desce prvního výsuvného šuplíku, který se ani nikdo nenamáhal nalakovat na bílo. výklopy vrchních skřínek končí každá jinde (až komické). Horší však v případě, že dřou jedna o druhou, nebo dokonce vbc nelze plně otevřít, protože se bijí jedna o druhou. Prostě stručně řečeno, dokud e-shop nezmění výrobce, rozhodně ho nedoporučuji. Cena se může zdát výhodná, ale za předělávky, práci, čas a nervy to prostě nestojí! 3 šikovní chlapi (z toho jeden běžně skládal kuchyně nad tím místo 3hodin strávili 3dny!) Zvažte koupi, za mě už nikdy více.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

nic

dodani -- : 2 mesice cekani na VADNE zbozi(nabytek), ktere je ve vysledku nefunkcni. Chybi detail, ktere drzi konstrukci. ((((((((((zklamani . Nedoporuciji.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem nabytek, jednoducha komunikace, ocenuji nasledne potvrzeni ze strany eshopu telefonicky, dodani v domluvenem terminu a bez problemu, barva potahu odpovida vzorniku na internetu, takze jsme po vsech strankach spokojeni.

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Už nikdy více! po dvouměsíčním čekání dodali zboží, to že to dovezli v deset večer, jsem jakštakš přešla s tím,že aspon konečne je nabytek doma. Po rozbalení mne ale čekalo zklamaní, když jsem zjistila, ze dodane zboží není to, co jsem si objednala. Reklamace probehla,. po trech tydnech ocekavam ridice a cely den sedím doma ze kolem 20h doprazi a nic. volam opet reklamace, že dorazi za dva dny kolem až 21. ok, zkousnu to, ve 22 mi volá ridic, ze nestihaji a že dojedou po 22h. rikam to snad ne, jsem pracujici clovek., ve 23h volá řidič,že dorazí kolem půlnoci a astrasne se diví ze uz jsem nastvana!! a bud chci nebo nechci dovezt, at se rozhodnu. pokladam telefon a slyším,jak si ridic nevsiml, ze nezavesil a povídá,že ta Píč... je jeste nasrana. Jako nezlobte se ale aby mi nabytek vozila firma o půlnoci, to je vrchol a o chování nemluvě!!

Ověřený zákazníkpřed 8 lety
Doporučuji obchod

Stůl i židle vypadají pěkně a kvalitně.

Trochu delší dodací lhůta, ale s tím je zákazník seznámen již na začátku.

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje