J

Jamall.cz

24 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Evizemipřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Vše v naprostém pořádku,kuchyň je kvalitní a moc hezká.Snadná údržba,při smontování vše sedělo.

Nic

Petrhecpřed rokem
Doporučuji obchod

profesionální přístup a velmi příjemné jednání p.Lejskové precizní práci montážníků

naprosto nic

Radkapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

V pobočce Jablonec n. N. paní Noskovou. Ochotná, milá paní.

V Jbc návrhářka kuchyni. Neprofesionální. Evidentně málo zkušenosti. Kuchyň před montáži ani nenaměří. Několik reklamací.Velké zklamání. Nikomu bych kuchyň z Jamallu nedoporučila

ida.111před 2 lety
Doporučuji obchod

Ochotu, spolehlivost a dopravu.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Lhůta dodání Smluvní přepravní společnost

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

absolutně nic

Prosím Vás, od této firmy utíkejte sviňským krokem. Nekomunikují, člověk je musí týdny (!!!) nahánět, potom Vám to stejně x krát zruší, prostě nepřijedou když mají a ani nedají vědět. Kvalita práce je mizerná a z toho přístupu se Vám bude chtít blejt. Nikdy.

BJpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Po deseti dnech po zaplacení zboží mi bylo oznámeno, že mi zboží nedodají, protože už ho nemají, i když přišlo první den potvrzení objednávky! Požadoval jsem okamžité vrácení peněz, ale to je rovněž problém. Nákup zde rozhodně nedoporučuji.

r mpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Neschopnost dodat jednu skříňku která jim chyběla ke kuchyňské lince. Jeden slib za druhým 3 týdny lži a vymluv

Slundenpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží objednáno po dvou měsících stále nedošlo mělo být ihned k dodání když jsem objednala. Absolutně žádná komunikace. V žádném případě nedoporučuji.

Nabízí zboží které nemají. Žádná komunikace.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Objednávala jsem stěnu DANY DAN, k mému překvapení naprosto v pořádku. Žádné problémy se skládáním, vše sedí jak má. Zboží důkladně zabalené, komunikace výborná. Děkuji.

Zuzana Vodičkovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Koupili jsme kuchyňskou linku, kdy po jejím rozbalení jsme ihned vzhledem k poškrábání reklamovali přední panely od šuplíkové skříňky. Na vyřízení této první reklamace jsme čekali 2 měsíce (šlo o dvě "prkénka"), a to prý z důvodů problémům na hranicích v době pandemie. Zajímavé, že když jsme v průběhu této čekací doby doobjednali digestořovou skříňku, přišla do 3 týdnů. Tak tedy po dvouměsíčním čekání dorazily reklamované díly v ještě horším stavu než ty původní. Nebylo to špatným zabalením, ale byly zabaleny na férovku již poničené!!!!! Došlo tedy k další reklamaci, která trvá již déle než dva měsíce. Na reklamační tlf lince, kam jsem volala již 3x, mi pokaždé bylo sděleno, že do konce týdne bude reklamace vyřízena a že se ještě v den telefonátu URČITĚ ozvou. Plané kecy! Volala jsem tedy na prodejnu v Hradci Králové, kde byla linka zakoupena,s dotazem, kdy laskavě tuto věc vyřídí. Opět jsem si poslechla, že to dotyčný prodavač (p. Urbášek) zjistí a také mi ihned zavolá zpět. Nevolal! Jak jinak. Z této pochybné firmy vás prostě neinformují, že se reklamace zdrží, natož, aby se omluvili. Nevěřím tomu, že bude naše reklamace vůbec někdy vyřízena. V žádné z prodejen Jamall si skutečně již nic nekoupím.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Koupili jsmer rohovou sedací soupravu za 30000,- bohužel polskou . Za dva roky jí proseděla i moje 56kg vážící manželka. Hrozný

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Kuchyně za 60000 bez spotřebičů s montáží od jejich montérů zdaleka nedopadla dle mých představ.Pár kosmetických vad škrábanců atd. Po dvou měsících od montáže jsem musel opravit pojezdy šuplíků, protože 3 přestali zajíždět. (špatně namontované dojezdy šuplíku špatnými šrouby dva dojezdy se díky tomu vytrhnuli z desky i s těmi pidi šroubky a kouskem desky. Kvalita použitého materialu na té kuchyni je katastrofální... Obývací stěna dorazila v takovém stavu že desky byly pokroucené nepasovali do sebe a nikdo z té jejich podvodné firmy nebyl schopen zajistit nepoškozené desky, takže jsem se cca po dvou měsících dočkal slevy na zboží. A momentálně řeším botník s nástěnným věšákem který dorazil s oštípanými rohy odřenými háčky a nefunkčním pantem dvířek u botníku.... Tato reklamace se řeší už od 2.10 a zatím jsem se nedočkal nějaké nápravy... Jamall už nikdy nedělejte stejné chyby jako já je to banda podvodníku co prodává ten nejlevnější polský nábytek za neodpovídající cenu !!!

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zboží jsme si vyhledali na internetu, řádně objednali ještě jsem se tel. informovala na dané zboží a cenu. Další dny nám byla cen změněna s tím, že šlo o omyl, po zdlouhavé komunikaci jsme se domluvili na kompromisu a již jedenáctý týden čekáme na stolek, který stále nemáme... Takže žádná dodací lhůta 4-6 týdnů... Jejich přístup je neprofesionální, mají ve všem nepořádek a ani neumí řádně komunikovat. Napíšou, že se ozvou a další týden opět nic a komunikace žádná... Nákup v tomto obchodě nedoporučuji!!!

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

kvalitu super

zabaleni produktu , konkretne taburet obrovskych rozmeru nebyla ani v bublinkove folii pouze nejakej celofan takze vznikla odrenina malicka na rohu eko kuze

Ověřený zákazníkpřed 5 lety
Doporučuji obchod

rychle a presne dodani

nic

Ověřený zákazníkpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Objednáno a po měsíci nic nepřišlo

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

rychlé jednání

nic

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

super rychlost doručení, objednala jsem postel pro syna, je moc hezká, tak doufám, že i chvilku vydrží, dobré informace o přijetí objednávky, dodržení termínu doručení do 3 dnů

vlastně nic

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

rychlost dodání, skvělá komunikace

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje

Kategorie