Z

Zatechservis s.r.o.

35 hodnocení

26 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 14 dny
Nedoporučuji obchod

Varujte se nakupovat u tohoto Šmejda. Vše co je zde v Recenzích popsáno sedí do písmene. Jde o klasické lupiče. Poslechl jsem si reportáž o těchto ŠMEJDECH a je nám vřele doporučováno, abychom se neobávali a bez okolků na ně podávali ŽALOBY. Soudy na ně mají už také políčeno.

Dan Hrubýpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC !

VAROVÁNÍ !! Opravář, který mi pomáhal opravit stroj potřeboval náhradní díl a protože nikde nebyl, musel jsem zakoupit předražený u ZATECHservisu s.r.o. Běžná doba dodání je cca 3 dny, ale tady přišlo zboží za 7 dní a ještě něco jiného. Při telefonické reklamaci mi bylo sděleno, „co jste si objednal, to máte“, konec hovoru a zavěsil. Reklamoval jsem to písemně a byl jsem uražen, podveden, bylo mi vyhrožováno, pokud to zveřejním, tak ….! Tak to zveřejňuji. Jsem ochrnutý a po amputaci nohy a během objednací doby mi tragicky zemřel syn, jediný člověk, který mi mohl pomoci. Když se to tito lidé dozvěděli, byly pro reklamaci vymyšleny takové podmínky, které jsem prostě nemohl splnit. Navíc mi bezdůvodně odmítli převzít zpět zásilku a tak jsem musel vše absolvovat znovu a zbytečné náklady rostly. Do dnešní doby nemám vše uhrazeno, přestože to byla vina ZATECHservisu. Takže jsem byl i okraden, to si opravdu pomohli, okrást naprostého invalidu. Hyenismus v té nejsurovější podobě. Po přečtení recenzí, je mi jasné, že to je u této společnosti běžné !!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Tomu, kdo objednané zboží připravoval a balil, muselo být na první pohled jasné, že drží v ruce zmetek a přesto bez okolků toto zboží zabalil a odeslal. Telefon pro komunikaci neexistuje, na e-mail s žádostí o reklamaci nikdo nereaguje.. Objednávku z tohoto obchodu bych nikomu nedoporučoval. Naštěstí jsem nepřišel o větší částku, ale i tak jsem podal podnět na ČOI.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

Sada válec s pístem, kroužkem a čepem na 450e (44mm) válec se jeví stejný, ale má v hlavě o jednu díru navíc (asi na chcípák, který 450e nemá) píst mi tam dali o 2mm menší. To by asi nefungovalo. Zapalovací cívka z předchozího nákupu po dvou měsících začala házet jiskru tak, že se to občas roztočilo dozadu a když správně, tak to střílelo do sání.

rad linepřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

člověk si objednal zboží, dorazilo jiné, dle pokynů vráceno a když už se uráčí odpovědět na email, tak tvrdí, že žádnou zásilku neobdrželi. Dle sledování balíku je ale pravý opak. Jsou to zloději a budu podávat trestní oznámení, protože dle všeho nejsem jediný koho tento obchod okradl. Také bude řešeno přes ČOI.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Komunikace, dodané zboží, o jednáno a dodáno úplně jiné.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

nic

nekomunikují -ani chat ani E mail, telefon nemají. Zboží přišlo, ale jiné, budu čekat na vrácení peněz, pak ČOI

Ahoj před rokem
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Člověk si u nich objedna a zaplatí zboží natož mu příjde úplně cizí objednavka tak to pošle zpět a pak čeká 14 dnu než se tam nejakej pojašenec co nezvladne ani poslat zasilku na adresu urači teda zabalit a poslat už zaplacené to zboží co ma no hrůza...!!! Nechapu jak takova firma muže vubec fungovat.. neřeknu když jednou stane se ale to neni moje prvni špatná zkušenost s touhle firmou a to už jim tam člověk nechal peněz no jo neváží si zákazníků..pokud možno zvolit jiný eshop..

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

NIC

Nikdo nebere telefon, na e-maily nereagují. Chci řešit výměnu, bohužel jsem asi přišel o peníze.

Richardkrenovpřed rokem
Nedoporučuji obchod

V žádném případě nedoporučuji...telefon neexistuje. Komunikace na email pouze jeden jinak totální ignorace tím pádem žádný servis o zákazníka...reklamace?takový slovo firma nezná... Zakoupil jsem spojku na motorovou pilu která má absolutně jiný závit tím pádem nelze namontovat...komunikace a řešení s nima nula... Vyhozené peníze ..nakopat je do prd..le nic víc...jen okrádají lidi

Jdvorak 69před rokem
Doporučuji obchod, ale...

Pouze s vyzvednutím zboží na prodejně s kontrolou před zaplacením.Jinak radši ne.Nulova komunikace naninfolince.

Po telefonu se nelze nijak a s nikým spojit.

4 Vlastikpřed rokem
Doporučuji obchod

zdravím obchod na naše pomňery nezvyklý,,fakt mají snad cokoliv co si človek vzpomene ,mam kousek a jezdím radši osobňe. nejsem žádný příznivec číny ale opravdu mne to nadchlo, když je víc druhů dílu tak si stary vemu sebou za mňe plus....

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

nic

POZOR! S touto firmou se nedá komunikovat. Telefon nedostupný, na e-mail nereagují. Přišlo úplně jiné zboží a reklamaci nelze vyřídit. Drastická zkušenost. Nejhorší obchod na který jsem narazil.

Jindřich Dejmekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Dodáno úplně jiné zboží než bylo objednané....telefon nikdo nezvedá. Neobjednávat!

Stanislav Polasekpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Dodání zboží,vše došlo podle objednávky a rychle. Za mě mohu doporučit.

Komunikace

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Vše. Souhlas s předchozím článkem. Nic neobjednavat

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

NIC!!!!!!

22.7. přišel email, že zasilka byla expedována (objednávka č, 202032685), za chvíli email oe zásilkovny, že převzali data k zásilce a čekají na zásilku. Zásilkovna do dnešního čeká na dodání zásilky!!!!!! Telefony nikdo nebere, na emaily nereagují!!!! počkám ještě dva dny a podám podnět k šetření na ČOI pro podezření z podvodného e-shopu P.S. na mapách CZ na udané adrese je ČSAD Hodonín a CITROEN servis....

Filip Novýpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

V nabídce hodně zboží a nízké ceny

E-shop absolutně nekomunikuje,dodané zboží nebylo kompletní a dodatečné dodání nebo vrácení peněz neproběhlo,takže za mě určitě hodně arogantní přístup.Takhle by to určitě vypadat nemělo!!!

Zobrazit reakci obchodu Zatechservis s.r.o.
Artmatpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nikdo nereaguje na mail telefon nikdo nezvedá, a zaplacené zboží nikde .

Zobrazit reakci obchodu Zatechservis s.r.o.
Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Jsou to podvodníci

Zobrazit reakci obchodu Zatechservis s.r.o.

Doprava

GeisPPL

Výdejní místa

Vlastní místaPPL ParcelShopZásilkovna

Kontaktní údaje