Logo obchodu SCONTO Nábytek

SCONTO Nábytek

7627 hodnocení

85 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Smudla 76před 2 dny
Nedoporučuji obchod

Nic

Hrozna kvalita zbozi. Skrin Julissa III . Rohy ulamane , nesedi zrcadla , plus minus puĺcentíetru zadna mira , absolutne nedostatecny navod na smontovani , nepredvrtane diry , z navodu je zrejme ze montaz ve dvou lidech trva 90 minut. Skutecnost 8 hodin , nepopsany montazni material , merite srouby , desky , a ve finale vam stejne chybi. Jiz nikdy sconto. Jedine Ikea.

Danielpřed 4 dny
Nedoporučuji obchod

Velký výber zboží (zároveň i zápor, protože v množství nekvalitního harampádí se jen těžko hledá něco ucházejícího. Přehledný eshop a slušné kamenné prodejny.

Cenová politika Cena zboží obecně (poměr ceny a kvality) Kvalita zboží je tristní Jednání společnosti v rámci trhu Jednání zaměstnanců

Bara Velitsovapřed 5 dny
Nedoporučuji obchod

Nic

Nábytek nekvalitní, ve špatném stavu. Jejich slavné ceny ani neplatí, pak na pokladně řeknou, že už je pozdě. Neadekvátní přístup. U kancelářské židle chyběly šroubky, byla celá zničená. Po reklamaci nebyl řečen postup, nechali náš čekat ve skladu. Komunikace tady neexistuje.

Jana Rychtářovápřed 14 dny
Nedoporučuji obchod

Nedodání zaplaceného zboží v uvedeném termínu. Přehazují si zodpovědnost mezi obchodem a dopravcem, ten je arogantní, neinformuje o nedodržení avizovaného termínu a vinu hází na někoho dalšího. Jak se v tom má pohybovat zákazník, který zaplatil více než 2tisíce za doručení zboží?

Zejdapřed 16 dny
Nedoporučuji obchod

Obchod nedodržel původně slíbený termín zboží. Stále tvrdili, že jsem byl informován o zdržení a po dvou měsících o naskladnění zboží. Bohužel poslední mail před vyzvednutím zboží bylo potvrzení objednávky a pak už nic, ani ve spamu. Ale co došlo hned po vyzvednutí zboží byla faktura... Celkové chování tedy hodnotím velmi záporně (včetně pracovnice u zaákaznické přepážky v Brně) a obchod nedoporučuji

Michaela Bízovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Možnost prohlédnutí na prodejně Rychle dodáni

Nový gauč, starý ani ne 1,5roku prosezeny na obou stranách, vyjádření a posouzení technika který přijel a na sedačku si sotva sedl bylo že reklamaci na vyměnu sedačky zamítá. Nabídli nám nějakou výplň. Sedačka nebyla levná a tato negativní zkušenost s reklamaci mě teda zklamala, oproti jiným nábytkovym firmam nebo obchodům. Na zamítnutí reklamace jsem reagovala e-mailem že se zamitnutim nesouhlasím ale podle slov paní v telefonu nemám počítat s výměnou skoro nového gauče. Pardon ale na co doprdele davaji záruku 2 roky když po 1,5roku vám řeknou ze vám nebudou reklamovat skoro nový gauč?? A kdy ho mám reklamovat? Až po uplynutí záruční lhůty? Směšné. Opravdu jsem s jednáním sconta zklamaná.

Dana Hruškovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Koupili jsme si linku za 210.000 několikrát jsme byli na prodejně ji sestavit, dvakrát jsme přišli na domluvenou schůzku v určitý čas a bohužel nám sděleno že tam paní není at si zavoláme až tam bude,jako kdyby někdo nemohl zvednou telefon a zavolat ,že se schůzka ruší ,Telefon ,adresu měli ve smlouvě. Když jsme konečně sestavili linku včetně spotřebičů nastalo dopisování .Vybrali jsme si 5 spotřebičů ,po týdnu nám nepsali ,že nám bohužel dali neplatný katalog,chápu jsme lidi stalo se .Vybrali jsme si znova ,po týdnu opět meil, bohužel některé spotřebiče se již nevyrábí vyberte si znova a to se opakovalo čtyřikrát .Konečně linku přivezli a smontovali ,ale bohužel několik reklamací, nefunkční šuplíky ,nedodány výkryty, zarážky ,myčku nám namontovali tak že po zapnutí nám tekla voda na podlahu,desku nám uřízli o 2 cm méně .Po měsíci užívání nám opět nedovíral šuplík drhnul ,zaslána reklamace ,za měsíc mi napsali ,že náhradní díly nemají ,že se omlouvají a že budou asi za 6 týdnů,takže budu čekat 3 měsíce než opraví šuplík.Sconto určitě nedoporučuji Hrušková Dana

Bianka Fizikovappřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žadné !!

Šílená katastrofa když si koupím nový nábytek tak snad budu předpokládát že bude nový neponičený a ne v nějakém stavu jak kdyby ho někdo již používal nedoporučuji a nikdy více sconto hruza !!

Eli Melanypřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednali jsme skříně 10.prosince, doručení mělo být do Vánoc. Skříně máme až dnes 29.1. Komunikace špatná.

Jan Czudekpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Dobrá podpora při reklamaci

Objednaná skříň přijela v pořádku, ale po rozbalení byly jedny dveře v půli nalomené a požadoval jsem reklamaci. Vše probíhalo tak jak mělo, ale po 3 měsících jsem se dozvěděl, že dveře již nedostanu a mám tři možnosti. Vrátit skříň a vrátí mi peníze, výměna nábytku nebo sleva 10%. Samozřejmě jsem vybral slevu 10%, protože bych musel sám demontovat celou skříň a již tam není tolik prostoru, jako předtím při montování. Za 10% z celkové částky takové dveře neseženu a budu muset doplatit více. Mohli to vyřešit jinak, že částka, která by byla za stolaře, materiál, které bych si sám zařídil a pak jim zaslal třeba fakturu. S touto možností jsem nepochodil. Celkově kvalita skříně za ty peníze nic moc. Jsou i lepší obchody.

Josef Vaněkpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Uvedená cena, možnost prohlédnout.

Otřesná komunikace, když jsme byli osobně v obchodě a hledali jsme stůl který jsme viděli na internetu, tak nám bylo řečeno ať si ho najdeme... Že tam někde je. Objednali jsme 2 válendy a po více než 2 měsících je nemáme. Po mých dotazech mailem bylo několik termínů (některé zkrachovaly dobu dodání) prodlouženo. Nikdo mi nepíše ani nevolá. Nedoporučuji... Kupte jinde o 200,- dráž a máte jistotu dodání i možné reklamace. Tento obchod co se tváří jak hangár na letadla a vypadá že udělá službu zákazníkovi raději vynechte.

Lucie Krudencovápřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Klady žádné, snad jen to že po 2 měsících jsem konečně dostala svou židli, i když…když jsem viděla v jakým stavu přišla tak jsem měla chuť jim říct ať si to zase odvezou.

Tento obchod katastrofa a už nikdy více, absolutně žádná komunikace, 2 měsíce čekáte na svou objednávku díky jejich komunikaci, a nejsmutnější na tom je že paní na dispečinku a sám rozvozce mi řekli že od sconta by nikdy nic nevzali. To je nejsmutnější. Nezapomeňte mi zase odepsat nějaký hezký komentář a nakonci napsat vaše sconto, protože moje sconto opravdu nejste, nikdy víc. Škoda že nejdou přidat fotografie, moc ráda bych se podělila s ostatníma jaká jim přijde objednávka po 2 měsících čekání.

Kropackova 74před 3 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Vstřícný personál, příjemný nákup, velký výběr.

Nefunguje doprava. Zaplatíte 1 000,- a absolutně se nedodržují časy doručení. Není možné se dovolat, řidič bez omluvy přijede o několik hodin později. Takže si musíte vzít dovolenou celý den a doufat, že zboží dorazí alespoň v daný den. Je to vůči zákazníkovi neuctivé, neslušné. Minimálně by bylo vhodné se omluvit...

Jirka H.před 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

protivný přístup paní na informacích při reklamaci (večer 7.1. na Černém Mostě) a to opakovaně, zírá na zákazníka jako vejr a není schopna říct kloudné slušné slovo; dále když se jí slušně zeptám, nedokáže odpovědět ani slovo; další specialitou je že na eshopu mají jeden výrobek za 999,- (lampa Solo), a současně ten samý v prodejně za 1490,- dřív jsem ve Scontu nakupoval často, poslední dobou ochota personálu otřesná; nedávno jsem se zajímal jestli ještě mají deštníky ve tvaru lahve vína, zaměstnankyně jenom vejraly, že takový zboží v životě neviděly, vůbec nechápaly co sháním a hlavně se mě chtěly zbavit abych odešel... naštěstí je v okolí dost jiných obchodů...

natalie vrchovskapřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Objednaný gauč přišel v solidním stavu, kvalita odpovídá obrázku, je příjemný, dobrá kvalita textilu i konstrukce. Manželská postel s roštem i matrací také dobrá, matrace kvalitní, pevná. Rošt zatím drží a postel s LED osvětlením také. Přehledné návody a každá součást přehledně označena. Čekáme na obývací stěnu, která snad bude následovat kvalitu předchozího zboží.

Delší doba dodání.

Luckapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednávka číslo 232245164 Dne 29.10. jsem si objednala stůl a židle,kde bylo datum dodání 22.11.. Zboží přišlo až dnes 29.12. a stůl ve špatném stavu.Reklamace podána.Teď budu čekat zase těžko říct jak dlouho,než někdo reklamaci vyřídí? To není možné vzít stůl na prodejnu a prostě vyměnit za jiný? U předešlé objednávky problém u dopravce,kdy nám ji doručil po dlouhé době a teď zase tohle.Plánovala jsem u vás objednat další nábytek,protože se dá u vás pořídit za rozumnou cenu,ale po téhle zkušenosti už radši ne.Kadlecová

Michaela Nádvorníkovápřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Zakoupila jsem komodu.. dekor na obrázku vůbec odpovídá barvě dekoru v reálu, nožičky omlácený a popraskaný, korpus jako takový taky ostipany, o chybějícím materiál aby se komoda vůbec mohla postavit ani nemluvím. Řeším reklamaci tak uvidím jak se k tomu obchod postaví. Za tu cenu jsem čekala aspoň něco, ale bohužel jsem se hodně spálila.

SCONTO NábytekZobrazit reakci obchodu SCONTO Nábytek
Beretta 71před 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Kvalita je šílená!! Zakoupeno křeslo ušák LINA, dřevotříska co ráda praská. Minimum dřev, snad jen nohy křesla jsou poctivé dřevo. Dle webu nosnost 200KG po 14 dnech křeslo prasklo. Řeším samooprávou, ale SCONTO už nikdy!!

SCONTO NábytekZobrazit reakci obchodu SCONTO Nábytek
Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

prodavačka vybrala správný rošt. bohužel postel s matrací už ne

kupoval jsem postel, rošt, matraci. postel špatná barva jednoho dílu.. reklamační kolečko. na krámě neochotný. Matraci prodavačka vybrala špatně. (tloušťka). to se zjistilo hned po sestavení. Výměna prý možná už není. mockrát dík. Zase někdy.

SCONTO NábytekZobrazit reakci obchodu SCONTO Nábytek
veronika prochazkovapřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bohužel žádné katastrofa.!

Jidelni stůl Loli...tři týdny jsem čekala, a když dorazil,tak odštípany nohy od stolu,a deska stolu také! Nedoporučuji tento výrobek kupovat!!!

SCONTO NábytekZobrazit reakci obchodu SCONTO Nábytek

Platba

Online platby (PAYMUZO)Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodHotověDobírka

Kontaktní údaje

Kategorie