Logo obchodu Rajspani

Rajspani

5 hodnocení

20 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Asi nic.

Chtěla jsem půjčit autosedačku, bylo mi řečeno, zavolejte za hodinu. Po hodině několikrát telefonováno, nikdo nebral. Když jsem volala z jiného čísla pán najednou vzal, ale raději objednávku zrušil, pravděpodobně nemohl dodat to co slíbil, smutné, mohl to říct na rovinu hned. Každopádně firma tímto působí neseriozně a nic bych si po této zkušenosti u ní už nic neobjednala a posléze nekoupila. H.J.

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Doporučuji obchod

Objednal jsem pro svého tatinka oxygenerátor ve čtvrtek v 15hodin a v pátek mi už přepravce volal že mi ho veze. Děkujeme za rychlé dodání

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží potvrdili jako odeslané, to ale nikdy nedorazilo. Klasika, jakmile je eshop z Brna, tak bude na 80% nějaký problém. Mám několik osobních zkušeností.

Registrovaný uživatelpřed 11 lety
Nedoporučuji obchod

Byl jsem nespokojen. Na dodaném roštu bylo pro polohování nohou dodané jakési plastové kování, ačkliv u nabízeného roštu bylo vyobrazeno zjevně kovové kování. Když jsem jim volal, že dodali trochu jiný rošt, tak jsem se dozvěděl, že tak to změnil výrobce. Ze strany prodejce v telefonátu vůbec nezazněla jakákoliv ochota se mou připomínkou zabývat, případně omluva za nesrovnalost. Tedy nedoporučuji.

Registrovaný uživatelpřed 12 lety
Nedoporučuji obchod

Žádná chvála není.

Neseriózní jednání. Objednával jsem na jeho webu rájspaní.cz-v obchodních podmínkách bylo napsáno, že veškerá doprava je zdarma. V procesu objednávky najednou naskočila cena dopravy... Na mé upozornění p.Paufošima reagoval tak,že promptně změnil obchodní podmínky,a to se zpětným datem. Objednával jsem 21.12.2011, změna byla učiněna 22.12.2011 zpětně ke dni 1.3.2011. Prostě velmi podivné chování a přístup. Nákup jsem z pochopitelných důvodů nerealizoval, neboť jsem ...