Logo obchodu ESELL | QUADS - BIKES - BUGGYS

ESELL | QUADS - BIKES - BUGGYS

43 hodnocení

58 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Radimpřed rokem
Nedoporučuji obchod

přišlo špatné zboží na firmu se nelze dovolat, nereagují na mail. Reklamované zboží se nám vrátilo zpět, že si jej nikdo ani nevyzvedl. Zbytečně vyhozené peníze.

Verca 18před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Jde jim jen pro aby prodali

Vše Při garanční prohlídce není dodržen termín prohlídky po 27 hovorech se nemohu dovolat a když už to zvedne pěnu tak vám řekne že prodělávají dílnu a že technika položené k práci. Po 8dnech nemáme motocykl a ani nemáme termín garanci prohlídky. Zadržují námi zakoupené zboží s my jej nemůžem používat. - není to trestné??? Nikdy více!!!! Pozor na ně.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Obsluha na prodejně absolutně neví o čem mluví, parametry čtyřkolky si taky umím přečíst.Na otázku zda jdou seřídit brzdy na čtyřkolce jsme se dozvěděli že ne že je to od výrobce, přitom každá brzda měla stisk jiný a určitě jde seřídit. Na stránkách obchod uvádí že je možno všechno vyzkoušet, ale realita je taková že vyzkoušet nejde nic.Tuto prodejnu určitě nedoporučuji.

Michal Soucek 1992před 2 lety
Doporučuji obchod

Přístup a komunikace mechanika Široký sortiment zboží

Martin Timkopřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel převažují pouze negativní dojmy.

Neprofesionální a neslušné chování zaměstnanců a v prvé řadě produkty této firmy, které jsou maximálně pro výstavu a fotky na eshopu. A po delším pátrání v recenzích zjistíte, že tomu opravdu tak je.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nekvalitní zboží, neustálé zamítání reklamací(pouze nabídnuta možnost si nový díl koupit + 480 kč/h práce),čtyřkolka za 10t vydržela cca 15 motohodin,od začátku nedobíjela,tekl benzín(dle nich vše v pořádku ),není možné se dovolat.podvodníci 1.třídy

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

POUZE CHTĚLI 1000KČ ZA DOPRAVU A PAK JIŽ SAMÉ VÝMLUVY.Nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Dobrý den tak Vám musím říct, že s takovým jednáním jsem se ještě nesetkal. 29.4. jsem Vám několikrát volal, že potřebuji sloučit tyto dvě objednávky, do poslední objednávky jsem to i napsal a pro jistotu jsem ještě poslal mail, na základě Vašeho doporučení, že jsou všichni operátoři zaneprázdněni. V druhé objednávce jsem vybral vyzvednutí na prodejně, protože jsem chtěl sloučit objednávky za jedno poštovné, což jsem několikrát urgoval. Bohužel, všechna moje činnost byla k ničemu, protože mi dnes přišel jenom jeden díl. Dnes jsem volal do Vaší firmy, mluvil jsem s nějakým operátorem, který mi slíbil, že se za 5 minut ozve, jak to vyřešíme. Po půlhodině jsem volal minimálně 5x sám, bohužel to opět nikdo nebere, všichni operátoři jsou zaneprázdněni a mam prý poslat mail. Posílám mail, ale asi to bude opět k ničemu. Nakupuji hodně na internetu, dokonce i z Číny, ale s takovým jednáním jsem se ještě nesetkal. Je mi jasné, že tento mail zase nikdo nebude číst, ale jsem tak naštvaný, že si to ze mne musí ven. Určitě dle Vás to bude moje vina, což bych se vůbec nedivil. Přesto Vám přeji hezký den a doufám, že se mi vnukovi podaří vysvětlit, proč nemůže jezdit.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nikdo nic odsud nekupujte prodávají největší sra..y. Koupily jsme čtyřkolku za 14 000Kč poté nás opravy stály dalších 16 000Kč no a dopadlo to tak že čtyřkolku máme rozloženou v garáži,a nemůžeme se ji zbavit.Z důvodu že jsou ty díly nekvalitní,tak se nedají prodat.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Koupil jsem zde elektrickou kolobežku a musím říci, že ta kvalita je dost mizerná. Slibované dojezdové vzdálenosti jsou skutečně jen informativní a vůbec neodpovídají realitě. A o kvalitě zpracování ani nemluvě. S obchodem jsem přestal komunikovat, jelikož reklamace neuznávají a odesílat jim kolobežku s váhou okolo 50kg je dost komplikované a ne zrovna levné, takže si servis raději řeším sám, jelikož je to levnější. Všem doporučuji si raději trochu připlatit za originální zboží - např. Nitro. Zde už si raději nic nekoupím.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Hezky vypadající nabidka

Přístup prodejce k reklamaci Šíleně nekvalitní výrobek Po zamítnutí reklamace nebylo možno si ani díl koupit. Musel jsem hledat všude možně Nemohu doporučit.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Vše proběhlo v naprostém pořádku

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Totalna neschopnost. V objednavke na Slovensko spravili chybu. Ani po troch tyzdnoch urgencie neboli schopny zaslat spravny IBAN. A to som chcel iba upravit objednavku - netusim ako by som dopadol s reklamaciou. Dovolat sa je skoro zazrak a ak ano prislubia vam, ze sa ozvu a tym to hasne. Kazdopadne nemaju problem Vam kazdy tyzden rano pred otvaracimi hodinamy zavolat a upozornit vas ze faktura nieje uhradena...

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Za mi ani nezavolali

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Když kupujete,obrovská ochota ze strany této firmy

Porouchala se motorka v záruce,/jednoduchý/levný díl,neochota firmy poslat nový.Jednoduchá Čína.Nekupujte

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nevím.

Neochota majitele obchodu, neuznané reklamace-jen nesmyslné výmluvy, nekvalitní zboží, odfláknutě sestavené stroje - po pár hodinách ježdění 11letemu synovi málem uletělo kolo, protože byli povolené šrouby, otočená páčka na sytič na bugině - v domění že zapnuto je ON, bylo přesně naopak, takze abychom měli sytič zapnutý, musíme dat na OFF.....atd. 3 měsíce nám bugina stála úplně nová jen chvilku odzkousena, protože nejezdila od druheho projetí, ale reklamace uznaná nebyla. Mrzí mě, že jsem nenakupovala takto drahé stroje v jiné prodejně, kde si váží zákazníků.

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

vše

nic

Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

rychlost

nic

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutne nic. Nejhorší obchod nejhorší jednání, nejhorší ochota atd atd.... Pokud chčtete mit zkazeny den zajděte se tam na ně podivat.

Dobrý den v tomto obchode sem si zakoupil zboží za 24 tisíc pri prichodu do obchodu clovek muze zdravit jako divej, nikdo si ho nevsima natoz aby kdokoliv ze zamestnancu odpovedel.již druha reklamace a ani jednou nedali vědět že je reklamace vyřízena. Pri prvni rwklamaci mi byla reklamace zamitnuta ze stroj je naprosto v poradku ale to ze mi tam mezi motor a ram kolobezky zatloukli velky plat zeleza a ani nemeli snahu me otom jakkoli informovat.Jejich jednání a ochata je do nebe volajci... Nikdy už v tomto obchode NEKOUPIM ani ventilek od kola.... meli by si uvědomit ze s prodejem zboží mají i nejake povinnosti které jim absolutne nic neříkají. Nyni už mám u nich koloběžku v opravě 34 dni a do dnešního dne se semnou o tom nikdo nebaví a ani mi nedali vědět co se s mim majetkem děje...

Ověřený zákazníkpřed 7 lety
Doporučuji obchod

Vše bylo v naprostém pořádku .

Platba

Online platby (Raiffeisen banka)Splátkový prodej (Hello bank)Bankovní převodHotověDobírkaNa fakturu

Doprava

Česká poštaDPD CZToptrans

Výdejní místa

Vlastní místaZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie