Logo obchodu Vyprodejskladu.eu

Vyprodejskladu.eu

51 hodnocení

45 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Elen Nedělovápřed 14 dny
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si damaškové povlečení, přišlo mi ,ale bohužel roztržené a bohužel jsem si všimla, až po vyprání.Nedoporučuji nákupy na tomto e shopu.

Vladimír Jeřábekpřed 17 dny
Nedoporučuji obchod

Nevím

Zakoupil jsem ložní povlečení. Nejen, že po vybalení povlečení smrdělo, ale po prvním vyprání jsou všude žmolky. Vypráno na 30° a práno ještě jednou a žmolky se stejně drží. Poslal jsem na reklamaci, tak uvidím, jak to dopadne.

Helena Jpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Pěkné "akce" , solidní dodání .

Bohužel klamání zákazníka na denním pořádku. Objednáte si flanelové ložní prádlo ,ovšem nerozkliknete li si podezíravě popisek produktu do úplného detailu , už se jen s těží dopatrate toho ,že flanelové povlečení je dle této firmy vyrobeno z polyesteru a jedná se vlastně ne tak úplně o flanel ,ale o polyesterový mikroflanel . Dáma na zákaznické lince si s Vámi vytře zadel pomocí fráze "máte číst popisky " . Může mi někdo vysvětlit , z jakého důvodu bych u produktu zaneseného v nabídce jako flanelové měla zkoumat popisky jestli se tato informace zakládá na pravdě je li tedy firma solidní ,transparentní a neklame spotřebitele ? Hodně mi jednání firmy připomnělo "šmejdské " praktiky z pozdních devadesátek. Už nenakoupim .

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost vyřízení.

Nekvalitní materiál... Objednala jsem si ložní bavlněné povlečení. Po rozbalení straně smrdelo... Hned jsem prádlo vyprala a ejhle... Zmolky... Po 1 vyprání?...

Lenkapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si dvě povlečení (na 4 postele). Z toho na jednom zachycená nit - po celé délce je to znát a u druhých povlečení bylo jedno od něčeho špinavé - jakoby od šmíru. Ani praním nepustilo. Nikdy víc tady nakupovat nebudu. Zmínku, že by prodávali zboží 2. jakosti jsem nezaznamenala. Nedoporučuji.

Zdeňka Adámkovápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Koupila jsem si povlečení z mikroflanelu a je to hrůza.Kolem mikroflanelu to ani neprošlo.Žádný krátký semišový chloupek to nemá.Je to hladký mikrovlákno.Za mně velké zklamání.Tady bych už žádné povlečení z mikroflanelu nekoupila.

Jana Galečkovápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Povlečení smrdí,je flekate,barva a potisk vůubec neodpovídaji barvám na obrázku a o materiálu (bavlna)se raději nebudu zmiňovat.jednim slovem hrůza a NEDOPORUČIJI!!!

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nízké ceny

Kvalita Jednání paní Gregorové. Objednala jsem si povlečení, přišlo to nejhorší povlečení, které jsem kdy viděla. Materiál nepříjemný a ten smrad? Nevím v čem se to máčí, ale smrděl mi byt ještě několik hodin… vyplnila jsem tedy formulář pro vrácení a povlečení vrátila, po pár dnech mi volá paní Gregorová, že jim přišlo moje povlečení a ptala jsem proč ho vracím. Řekla jsem, že se mi nelíbí a paní na mě začala zkoušet, že jsem nikde neuvedla důvod vrácení (nebylo kde, ve formuláři takový dotaz nebyl), že musím uvést důvod jinak to nemohu vrátit. Tak jsem paní opravila, že na to mám nárok do 14ti dní od obdržení zboží. Najednou obrátila a vše bylo ok, peníze mi byly vráceny po cca 13 dnech. Nenechte se nikdy nikde oblbnout, že nemáte nárok na vrácení zboží do 14ti dnů bez udání důvodu!!! Kamarádka kupovala povlečení taky, zkusila ho vyprat a pustilo to barvu, ale smrad zůstal.

Lucie Juráskovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

S prostěradly které mě přišly jsem spokojená.

Při poslední objednávce jsem byla opravdu zklamaná. Povlečení vůbec nevypadalo tak jako na obrázku, ale to by nevadilo. Poté co jsem ho vyprala jsem měla na povlečení neskutečné množství žmolků. Vůbec to nešlo dole, pouze lepícím válečkem a to ještě špatně. Myslela jsem že když prádlo uschne a vypráším ho znovu že to pomůže. Bohužel se tak nestalo a tak jsem zkusila oprát podruhé. Bohužel se stalo úplně to samé. Takže zvažuji že jsem vyhodila peníze, povlečení půjde do popelnice a z těchto stránek už si asi nikdy neobjednám.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Bavlna premium ? Výsměch. Umělý, kousavý materiál. Povlečení od nich bych nechtěla už ani zadarmo.

Karolína před rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení

Materiál= na dotek nepříjemná bavlna i po 2xvyprání, kazy a flíčky v látce, ušití katastrofa!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Rychlost dodání, komunikace,

Materiál. Mikrovlákno bohužel není moc vhodné na povlečení.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic, katastrofa

Povlečení po otevření páchlo jak nevím co byly ta tom kusy prachu a jeden flek když jsem povlečení jednou vyprala vypadalo jak bych ho už prala nejmíň několikrát!! Materiál bavlna??To ani náhodou!!! Takže s tímto eshopem jsem skončila!!!!

Dasa Podzimkovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Povlečení bylo ušité celé nakřivo. Dokonce to na jedné straně utíkalo o 15 cm. Díky mamince, která je švadlena a celé si to upravila. Povlečení si tedy nechala,ale už nikdy více nebudu nakupovat nekvalitní zboží. Povlečení na jednu postel za 700,- a výsledek hrůza. Nikdy více.

Libor Velclpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace

Objednal jsem povlečení bavlna.Nic společného s bavlnou to nemá.Kouše to jak šmirgl papír...musel jsem to sundat.Neda se v tom spát

Olina Meiznerovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC!!!

též jsem objednala 4dílnou vánoční sadu povlečení..na obrázku vypydalo krásně..doručení rychlé,ale ten šok po rozbalení..látka tvrdá jak prkno,zapáchala ani nevím čím,karton uvnitř povlečení byl navlhlý,jeden polštář rozpáraný..prý bavlněné povlečení??..asi nevíte,co bavlna je..toto je hnus umělý,tvrdý ,ani po vyprání nezměklo..katastrofa!!!! STYĎTE SE!!!!..a měli byste přestat oblbovat zákazníky a prodávat takové hnusy!!!!..u vás už nikdy víc!!!!

EJpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Pochváliť sa dá jedine rýchlosť dopravy, bolo to o deň rýchlejšie než sa písalo na stránkach.

Jedno povlecenie s dierou ako svet (presnejšie Avokadove) a druhe smrdelo ako ocot (povlecenie Maleba) netuším kde to skladuju ale mali by si skontrolovať ci im niekde netečie alebo nemajú myši. Nakolko sa mi s obchodom nechcelo riesit (bola by to len strata času, vyriešila som to po svojom. Reklamovať povlecenie po vyprati by určite neuznali, zhodnotili by to ako chybu zo strany spotrebiteľa, len aby neprišli o peniaze.

Apolomailapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Doručení

Prostěradlo diravé,kazová látka na polštáři první nákup a hned zklamaný

Ma Zatloukalovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Povlečení po vyprání, úplný hnus......jak barva, tak látka...... velké zklamání... tady již nikdy více, i kdyby to dávali zadarmo

Platba

Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)PPL ParcelShopZásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie