Logo obchodu Levnejmobil.cz

Levnejmobil.cz

107 hodnocení

65 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Roman Vojtaspřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Arogance a ojeby, to by mělo být vaše motto . Lidi, hlavně nic nekupovat či zpravovat.

Vašek před 2 lety
Nedoporučuji obchod

!BYL MI UKRADEN MOBIL! Dal jsem svůj mobil k opravě. Po pár týdnech mi přišla sms, že se mám pro své zařízení dostavit. Na prodejně mi bylo sděleno, že nemám lístek k vyzvednutí. Chtěl jsem se tedy prokázat OP a sms, ve které mě vyzývali, abych se pro mobil dostavil. Vysoce arogantním přístupem jsem byl odmítnut. Bylo mi navrhnuto, že mě vyhledají v kamerových systémech, aby si prokázali, že jsem jim dával zařízení k opravě právě já. Do té doby, než se mi ozvou jsem je vůbec neměl kontaktovat, že se mi ozvou sami. Po pár týdnech jsem začal celou situaci řešit znovu. V jednom telefonickém hovoru jsem si vyslechl, že celá ta situace je moje vina, protože mám ve věcech nepořádek. Jiný telefonát mi dokonce zavěsili v půlce věty (upozorňuji že jsem po celou dobu jednal korektně, neosobně a slušně). Odtud jsem začal věc řešit už jen prostřednictvím emailu. Tím ze strany Levnejmobil.cz (David Aprias) vymizely invektivy, ale začali jiné pravidla. Na kamerové záznamy se zapomnělo, namísto toho jsem měl zaslat fakturu. Když jsem zaslal fakturu, chtěl se po mě dokument, kde je mé jméno a zároveň výrobní číslo mého mobilu. Upozornil jsem na to, že takový dokument neexistuje a zaslal fotografii krabice, kde je uvedeno výrobní číslo mobilu. Email jsem posílal třikrát a až když jsem hrozil policií, byl mi zaslán zkopírovaný první email, který samozřejmě nereflektoval můj dotaz. Na policii mi sdělili, že mám celou věc řešit osobně a v případě dalších komplikací si zavolat policejní hlídku přímo na místo. Na prodejně mi prodejce David Aprias, sdělil, že mě v kamerových systémech nikdy neviděl a co víc, že tam můj mobil zanesl někdo jiný. Upozorňuji, že jsem sebou měl kamaráda (svědka), který se mnou byl, když jsem tam mobil dával. Prodejce (D.A.) nám oznámil, že má v počítači zapsané jiné jméno člověka, který tam můj mobil údajně přinesl, ale že ho nemůže sdělit. Po přivolání policejní hlídky se policistům zmínil, že jej při mé předchozí návštěvě prodejny ostatní zákazníci přede mnou varovali. Konec dobrý není. Policie nezmohla nic. Prodejce byl arogantní, ale klidný. Policistům odmítl ukázat jméno osoby, která tam údajně můj mobil přinesla. Policie mi sdělila, že je v tomhle ohledu bezmocná, protože se jedná o občansko-právní spor. A tak jsem před zraky policistů přišel o mobil. :)

Mec DMpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

V tomto obchode nic,

V obchode jsem nic nekupoval, mel jsem zde na oprave mobil, a stale je jeste na prodejne, pan ktery me obsluhival , zadal dve ste korun ze jsem nemel zakazkovy list, odesel jsem pro nej domu a behem dvaceti minut se vratil opet do prodejny, pan mi rekl ze mi mobil nemuze vydat, ze musi vystornovat fakturu, a to pry nedela on, ale nekdo jiny, pritom vse mel u sebe na prodejne a ve svem pc, klidne si tam vybaloval zbozi, a cekali jsme, samozrejme mobil jsem nedostal, nebyl na to cas, oprava jednou tak drazsi nez u konkurence, a ctyri tydny cekani a dohadovani se, k panu prodejci, arogatni pan, co mu chybi ve vztahu a slusnosti nahrazuje egem a to opravdu poradne, do teto prodejny uz nikdy vice,

Macuraradekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

dobrá lokalita prodejny

jednání informovanost ceny Silně bych nedoporučoval si v této prodejně nechávat cokoli opravovat a velice lituji, že jsem do této prodejny kdy vkročil. Mobil jsem v prodejně měl 3 týdny, během celého procesu se absolutně nic nedozvíte, jediné, co vám řeknou, je cena. Po každém rozhovoru s arogantní panem prodavačem jsem měl akorát zkažený den. Opravu jsem odmítl, mobil jsem si nechal opravit u konkurence, kde měli téměř za stejnou cenu za 2h hotovo (jen pro srovnání).

Koci Dana 1957před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Sice nerada, ale i já se musím přidat se svým hodnocením. Protože už dlouho jsem se nesetkala s tak hrozným chováním a přístupem. Kupovala jsem v prodejně mobil Apple 6 pro babičku která je v nemocnici. A poprosila pána ještě o obal. Prý bude druhý den nachystaný (raději dva nebo více ať si pak výberu). OK. Přišla jsem až za 2 dny a obal nachystaný nebyl a pán vypadal, že mě vidí poprvé a nic z toho si nepamatoval. Takový obal přece běžně na tak starý mobil nemá. OK. Tak jsem ho požádala jestli je možné babičce přehrát kontakty a fotky z toho jejího starého mobilu na ten co jsem u něj koupila. Mam dve malé deti a nechtělo se mi to. Že odjíždim na dovolenou a zítra za ni jdu do nemocnice. Úplně v pohodě-stavte se zítra po obědě - bude to hotové. Super - díky. Deuhý den po obědě nebylo Hotovo vubec nic-pan arogantní - obal samozrejme opet nebyl a prý bude to pani za 800,- a mate 1000,- slevu - to jako fakt - v centru mobilní pohotovosti to zvládají za 30minut s tim ze to je hotové komplet a za 200,- fajn nebudu se hádat-deti čekají v autě a ja specham do nemocnice. Platím kartou - to nejde!!!! Běžte si vybrat !!!! Tak to uz bylo moc i na me. Šla jsem vybrat a poděkovala. Proto ta recenze at víte - a budu pokračovat na čoi. Jo a mimochodem během návštěvy cca 45 minut jsem babičce ten telefon nastavila sama-a to jsem uplny laik. Ale skvělý apple ma na netu ke všemu návody. Tak diky moc a priste radeji sama nebo osvědčená konkurence.

Zdeněk Demkopřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Arogance prodavače u reklamace Cokoliv jsem uvedl za zavadu,byl jsem odpalkovan,že my starši jsme blbi. Nakupoval jsem zde vicekrat,ale uz nikdy vic

danpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nikdy více... neuznaná reklamace.. prý jsem poškodil telefon já. budu nahlašovat na ČOI

Míra Vítpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Šmejdské praktiky, nedůvěřovat, zvažuji podání podnětu obchodní inspekci.

Patca před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo celkem rychle

Po rozbalení balíčku, kdy jsem dceři k narozeninám objednala hodinky Mi Smart Band 4C Black.jsem měla velkou radost, ale ne dlouho. Po rozbalení dárku jsme zjistili, že hodinky vubec nešli zapnout. Logicky jsme si mysleli, že jsou tedy vybité. Jenže ouha, hodinky ani neblikly a nešli nabít. Proto jsem je poslala zpět jako nefunkční zboží. Přišel mi email s tím, že je zboží poškozeno a k tomu mi poslali i fotky. Jsem si jistá, že jsme zboží neposkodili, protože tenhle typ hodinek již doma máme a tyhle podvodné praktiky s rozbitým zbožím mě dost nakrklo. Napsala jsem dosti ostrý email a od té doby se mi nikdo neozval. Takže za mě, jestli máte rádi své penize tak si nikdy od Levnejmobil nic neobjednavejte, protože zboží od nich je levný šunt a nebo nefunkční zboží na kterém si založili byznys. Pošlou vám fotky poškozeného zboží které údajně vzniklo vámi a vyjádření od opravdových odborníků, kteří uznali, že za to poškození vážně můžete vy. Takže oni kasíruji a vám zbydou jen oči pro pláč a prázdná peněženka!!!

Eva Dudekpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Hlavní třída Ostrava - Poruba: Skvělý servis se vším všudy. Poradí, zařídí na počkání, rychlá a milá obsluha, nekomplikované efektivní jednání, a hlavně, vše hotovo hned a s úsměvem :-)

vůbec nic

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Toto nebyl můj první nákup,reklamoval jsem hodinky po skoro 20 dnech reklamace vyřízená v můj prospěch,vstřícnost,ochota personálu na 1.

nic

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel jsem si u této firmy pořídila mobilní telefon v dubnu 2018. V červnu 2019 jsem jej reklamovala poprvé a bylo mi řečeno, že je zcela v pořádku. Protože zcela v pořádku nebyl, zaslala jsem ho k reklamaci znovu v srpnu 2019 a tentokrát měl vad, že jsem se nestačila divit. Celkem nepřekvapivě jsem je dle firmy všechny zavinila já. Odřený roh telefonu totiž dle znalců v levnejmobil.cz způsobil problémy s baterií a operačním systémem. Firma mi reklamaci neuznala, ale navrhla mi opravu na moje náklady v celkové výši téměř dvojnásobku původní ceny mobilního telefonu. Kupodivu jsem o ni neměla zájem. Tuto firmu opravdu nedoporučuji.

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Ochota komunikace, rychlost dodání. Nemohu souhlasit s negativním hodnocením eshopu. Nebyl to můj první nákup zde a vždy bez problému. Podle jmen hodnotících to vypadá spíše, že se někdo dobře baví nad psaním recenzí.

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé jednání

Zboží přestane fungovat avšak reklanaci neuznaji. Kdybych chtěla obyčejný šunt co nic nevydrží nakupuji u ťongů a ne na stránkách u kterých si (naivně myslím) že mají kvalitní zboží.

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně tento obchod nedoporučuji. Vše se jeví vždy v pořádku, až do první reklamace. Pokud budete oprávněně reklamovat sebemenší maličkost, nikdy neuspějete :-( Neprofesionální, neseriózní, arogantní přístup. Zkušenost mnoha zákazníků. Mladí bohužel nepíší recenze NEDOPORUČUJI !

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Ověřený zákazníkpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

-

Obchod nedoporučuji. 3 dny po obdržení zboží jsem zboží vracela, a přestože jsem zboží zakoupila přes internet a sepsala jsem odstoupení od smlouvy, řeší jako reklamaci... Porušují OZ, jejich jednání je naprosto katastrofické. Obracím se proto na ČOI.

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Dcera požádala obchodníka o obal na mobil. On mobil vzal, obal přinesl, rozbalil, nasadil na mobil. Dceři se obal líbil a tak ho zaplatila. Až doma jsme zjistili, že obal je na jiný typ mobilu a chybí mu otvor na snímač otisku prstu. Druhý den se dcera vrátila do prodejny, aniž by mobil používala, a požádala o výměnu obalu za správný. Obchodník odmítl, že nemůže obal vyměnit, ani vrátit peníze, a následovala spousta výmluv a ukazování fiktivních a vymyšlených známek použití, "tečky" v rohu na tečkovaném obalu atd ... Prostě neseriózní a neprofesionální přístup, arogantní vystupování atd ... Jen z principu se obracím na ČOI. Zřejmě to pánovi, kvůli 200 Kč stojí za to :-(

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Ověřený zákazníkpřed 6 lety
Doporučuji obchod

velmi ochotné jednání

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Tak jako spousta lidí zde, neuznána reklamace se stupidní výmluvou. Jak zde vidím u spousty lidí, tato firma zjevně na reklamaci, ani v garanční době, neuzná absolutně jakoukoliv závadu. Ne díky, už nikdy víc

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz
Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Jsem maximálně zklamaná a naštvaná! Koupila jsem zde mobil, v záruční době mi přestal jít displej, tak jsem jej reklamovala. Reklamace trvala bez dvou dnů 2 měsíce! Na papíře bylo malinkým písmem napsáno, že se reklamace může prodloužit na 2 měsíce. Vrátili mi ho na konci dvou měsíců s tím, že vyměnily displej. Do mobilu jsem dala sim kartu, která se však nenačetla! Nejspíš tam něco poškodili a displej problikával jako starý počítačový monitor! Takže jsem po 2 měsících čekání, musela telefon dát opět na reklamaci a čekám, co z toho bude. Už nikdy bych si tady nekoupila telefon! NEDOPORUČUJI !!!

Levnejmobil.czZobrazit reakci obchodu Levnejmobil.cz

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)WE|DO Point

Kontaktní údaje