Logo obchodu Softcom.cz

Softcom.cz

616 hodnocení

93 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

A Duckapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo v pořádku

Katastrofa !!! Vše je v poradku,do doby než něco vracíte nebo reklamujete,ovšem nejsem jediná co tady tak koukám. Objednala jsem dceři sluchátka do uší a ji nevyhovovaly a když jsem je zaslala ve 14 denní lhůtě zpět tak mi nepsaly,že sluchátka se z hygienických důvodu nemůžou vracet.S tímto jsem se nikdy nesetkala a i v kamenné prodejně nám je dovolili vyzkoušet.Uplna tečka byla když mi napsaly,že pokud chci sluchátka poslat bez uznání vrácení zpět,musím zaplatit 2x dopravne,protože k nim byly poslány na jejich náklady (zasilkpvna) takže jsem napsala ať si je nechají (byla jsem fakt znechucená a nebudu platit celkem 360kc za dopravu) a že jim přeju mnoho dalších spokojených zakazniku....tenhle obchod absolutně NEDOPORUČUJI!!!!!

Iveta 808před 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podvodníci co jen lžou a nic vám neposlou

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Čekám už hodinu na dodání elektronické licence, Softcom.com asi neumí automatizovat rozesílání klíču přes email. Rychlejší by to bylo dojít pěšky do Alzy a koupit si fyzickou kartu.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Pozor na Softcom, doporucuji zde nenakupovat. Neuznana reklamace mobilniho telefonu. Reklamoval jsem kvuli vypadavani signalu a tento eshop mi poslal telefon zpet s tim, ze se vada neprojevila, coz je zajimave, jelikoz signal vypadava porad. Radsi nakupte jinde.

Kalimero Kalimeropřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Velice vstřícné jednání. Povedlo se mi nechat zaslat zboží zásilkovnou na jinou adresu, bohužel na druhé straně republiky. Jelikož jsem zboží potřeboval urgent a zásilkovna vrací nevyzvednuté zboží zpět, pán ze Softcomu mi nabídnul, že mi pošle jiné a počká až se vrátí původní. Prostě super jednání, boužel už se toto moc nevidí.

Vůbec nic.

Lukáš Petříkpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dodání

Jako mnoho dalších zákazníků i já mám podivně neuznanou reklamaci. Použil jsem neoriginální příslušenství, které však k danému výrobku tento e-shop sám doporučuje a zaručuje kompatibilitu. Objektivně jde o to, že nějaký Jarda Svoboda Technik se evidentně nechtěl reklamací zabývat, já jednoduše nevrátil s výrobkem i originál původní prázdnou náplň, ale na Softcomu zakoupenou od jiného výrobce a plně kompatibilní. Takže doporučuji si u zboží, kde je v balení i něco jako náplň, si prázdnou použitou náplň pečlivě uschovat, jinak jste bez záruky. To jsem ještě nezažil. Reklamující zákazník je zde velký nepřítel, Softcom a Jarda Svoboda Technik už nikdy víc. Ještě že to stálo jen pár tisíc.

Milos Sladekpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

To co slíbil obchod = OK

Doprava TOPTRANS ! Lednici mi přivezla dívka cca 160 cm a věk cca 26 roků. Na voze neměla zvedací rampu, tudíž jsem jí musel pomáhat s lednicí z korby. Aby mi ji dovezla za první dveře (v mém případě vrátka u RD) o tom se mi jen snilo. Kdybych neměl rudlík .... ???? nevím, jak bych to s ní řešil, respektive, jak by to řešila ona. Na víc mi vůbec neřekla, že nebere platební karty, tudíž jsem musel ještě jet do banky vybrat peníze. Možná by stálo za zvážení, vybrat více spolehlivého dopravce. Co by tam dělala paní ve věku třeba 60 roků. Přiznám se, kdyby mne převzetí nestálo čas a energii, asi bych nepřevzal, protože nesplnila to, co reklamuje vaše firma v kolonce doprava zboží - dopravce zboží dodá za první uzamykatelné dveře.

Konica Minoltapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NIC PODVODNÍCI

Nefunkční zboží, vráceno ve 14 DENNÍ LHŮTĚ. I PO MĚSÍCI NEMÁM ANI ZBOŽÍ ANI PENÍZE. PODVODNÍCI!!! POZOR NA TENTO ESHOP !!!

Martinjanicekbrnopřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Prodali mě nefunkční krám, vráceno. I po urgencích nemám stále dobropis a peníze zpět. Žádná komunikace, neodpovídají na emaily. TAK NYNÍ NEMÁM ANI NEFUNKČNÍ ZBOŽÍ, ANI PENÍZE. ČEKAL JSEM 14 DNÍ, ABY TO VYŘEŠILI.

Pavel 2120před 2 lety
Nedoporučuji obchod

POZOR Ruce pRYC od teto firmy

zbozi jsem vratil po 10 min byl to klump odeslal v naprostem ok stavu bez poskozeni toto me poslaly predam to COJ FP2201793 RP22000490 Vrácení peněz Oznámení o odstoupení od kupní smlouvy dle § 1829 odst.1 ve spojení s § 1818 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Stav zboží: rozbaleno, prepravni kartonova krabice znicena, zarizeni skrabance na lesklych plastech, uvnitr zarizeni znečistěno zbytky připečeného / zaschlého jídla. Uvnitr trouby poskozeny povrch, pravdepodobne od cisteni zapeceneho jidla. Znecisteny poečící tác. Vzhledem ke stavu bude produktovym manazerem vycislena castka za opotrebeni zarizeni.

duskova.blankapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednané chytré hodinky , ten den co došli při nabíjeni odpadlo kolečko na potvrzování . Posláno zpět. Odeslali do servisu( prej mechanická vada ,záruka neuznaná) Měsíc v servisem a nic, peníze zatím nevratili.katastrofa

Mgr.Věra Flígrovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Neochota do dnes po měsíci nevyřízena reklamace.drzi zásadně nedoporučuji

Milan Vojáčekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Ceny

Inzerují jako Samsung výrobky, které Samsung nevyrábí Zákaznická podpora

Šárka Václavíkovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Nejlepší cena, rychlost dodání, kavovar super, vše funguje jak má.

nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

ceny

Absolutní neochota s žádostí, aby byla zásilka zaslána na jinou pobočku zásilkovny. V dnešní době je takový servis a jednání absoutně odstrašující případ. Ale věřím že někteří čeští zákazníci to kvuli ceně raději přejdou.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Skvělí při nákupu

Protivní a arogantní při řešení reklamace, proto zde již nakupovat nebudu. Bral jsem u nich více než 15 let veškeré zboží.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic nemůžu pochválit ! Chování pod úroveň prasete !!

Dne 2.8 jsem si u toho to obchodníka objednal zboží. OV19070908 02.08.2019(2724959) Internetem Nasledně mě přišel jen a pouze email,o tom že objednávka byla přijata. Po měsíci,co pořád nic nedorazilo,a nedošel ani žádný email.Jsem se začal schanět co je z mou objednávkou.Zjistil jsem že neb.na skladě jedna věc že čtyř,a že to je pořád v rozpracované.Což ještě možná i jde pochopit. Tak že jsem čekal dále.Po dalším měsíci co uběhl a samozřejmě bez další totální odezvy,telefonu,emailu či jiné komunikaci.Jsem zjistil,,že celá objednávka byla stornována. Prostě člověku nedají ani vědět,,,o omluvě a slušném chování ani nemluvím,,a mou objednávku si jen tak zruší,,bez toho abych o tom věděl. Pro to ten to obchod nedoporučuji. A nenakoupit bych u nich ani ořezávátko na tužky.. Proto že vaše vychování,je sprostá nehoraznost !!!!

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nakupoval jsem u nich kvůli nižší ceně než u konkurence.

Spokojen jsem byl jen do chvíle, než jsem přišel vadné zboží reklamovat. Najednou přestali být ochotní, vymlouvali se, nerespektovali deklarovanou životnost výrobku a zákonnou záruční dobu uvedenou na účtence. Dávali mi najevo, že moje nespokojenost je nezajímá. Spoléhají se na to, že kvůli pár stovkám se s nimi nikdo soudit nebude.

Ověřený zákazníkpřed 5 lety
Doporučuji obchod

rychlost, nízká cena

Ověřený zákazníkpřed 5 lety
Doporučuji obchod

ceny, provozovnu praha

Platba

Splátkový prodej (Hello bank)Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

Česká poštaDPD CZ

Výdejní místa

Vlastní místaZásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie